SmartZenter

 

Vi havde i første omgang tiltænkt enheden at blive placeret i et sofabord, men vi valgte i stedet for at anvende enheden for sig selv, da den kan vise et produkt i 3D uden større forklaring. Dermed kan man i stedet for bruge tiden på at fortælle, hvad ens produkt kan. En anden vigtig ting er, at det for mange producenter har en stor betydning, at messedeltagere ikke kan holde det fysiske produkt i hånden og affotografere det, hvilket er et stort problem på messer, hvor mange gerne vil invitere kunderne helst tæt på produktet men ikke afsløre de specifikke dimensioner på deres produktløsninger.

 

SmartZenter blev grundlagt i september 2020 af Anne Salling Larsen og Ronni Jonsson med baggrund i udviklingen af et hologram i et apparat siden januar 2017. Enheden kan vise 3D billeder/ videoer ud fra 2D billeder/ videoer, der vises på en skærm, f.eks. en computer, tablet eller mobil. Det er en helt ny og unik måde, hvorpå producenter kan vise deres fysiske emner/produkter i 3D.

 

Drivkraften i forhold til udviklingen af enheden var at skabe noget nyt med afsæt i kreativitet og en høj håndværksmæssig faglighed og kunnen. I første omgang havde vi et bestemt bord i tankerne, hvor der skulle ske noget unikt inde i midten af bordet. Vi designede et sofabord og gennem teknisk interesse studerede vi 3D-billedteknik og hologram og fandt, at de fleste eksisterende løsninger var dels meget begrænsede i brugsværdi (kunne kun ses fra bestemte vinkler), og dels for komplekse rent teknisk med krav til specialist viden for at kunne skabe nye billeder. Endvidere gennem vores brede indsigt i mange forskellige materialer, herunder glas og spejle, og evne til at kombinere teknisk indsigt med håndværksmæssig fremstilling af prototyper, havde vi i 2020 udviklet en enhed, der kunne bygges ind i en flade og ved hjælp af en helt ny opfindelse fremstille 3D billeder/ videoer ud fra 2D billeder/ videoer via input fra en digital skærm.

 

I august 2021 opnåede vi patent på vores enhed.

 

Typer og dimensioner

 

–      To runde enheder – en lodret og en vandret med vippefunktion

–      Dimensionen på begge enheder: 51 cm. i diameter og 11,6 cm. høj

–      Et firkantet enhed

–      Dimensionen: 36 x 36 cm. og 11 cm. høj

–      Diverse indsætningsbeslag, fødder, hyldeknægte og fladskærm følger med

–     Enhederne kan købes eller lejes

–      Smerten som enheden løser er, at emnet/ produktet der vises ikke kan kopieres ved fotografering

–      Du kan nemt selv lave din egen video til fremvisning i enheden – eller vi hjælper dig

 

 

Værdisæt

- Kreativitet
Du får kreative løsninger ved hjælp af ihærdighed, grundighed, nysgerrighed og opfindsomhed med baggrund i dine ønsker og behov
- Faglighed
Du får leveret et produkt af høj kvalitet med baggrund i et indgående kendskab til og erfaring i håndværksfaget
- Nyskabende
Du får leveret et produkt med wow effekt og nyhedsværdi, så dine kunder kan skille sig ud fra mængden
- Serviceorienteret
Du får den bedste service lige fra den første kontakt til efter handlen er afsluttet